On

Šaty na léto, podzim i zimu v krásné mentolové

Posted by

Svůdný, elegantní, jedinečný, výrazný i něžný, takový je mentol. Mentolová barva může být výrazná, ale také světle něžná až romantická. Záleží na tom, jak a s čím ji zkombinujete.

Oslníte pokaždé, když vyjdete na ulici. Na léto i na podzim se hodí právě mentolové šaty. Jejich krásná, jednoduchá, leč výrazná barvička, která jistě přiláká oči všech kolemjdoucích, z vás udělá hvězdu.

U šatů se můžeme setkat s jednou jedinou barvou a oděv je pak stálý, jednoduchý, ale s krásným významným střihem, který upoutává pozornost. Naopak pokud k barvě přidáte pár barviček nebo kytiček, vykouzlíte z nich jedinečný a půvabný outfit, se kterým určitě zabodujete.

žena na pláži

Na léto na podzim i na zimu

Léto přímo vyzývá k experimentování s barvami. Máte rádi zelené a modré? A kombinace obojího v podobě mentolové? Tak právě takhle barvička vám v šatníku rozhodně nesmí chybět. Sladíte ji velice ladně i s dalšími barvami světlejšími nebo tmavšími.

Navíc si můžete vybrat na léto lehkou verzi, ve které se budete cítit příjemně. Příjemně chladivý materiál v létě je žádoucí a naše tělo si ho zamiluje. Nehledě na to, že my se budeme cítit jako princezny. Šaty jsou půvabné a velice vkusné dokonce i elegantní, takže je můžete spolehlivě nosit do práce i kanceláře. Na druhou stranu zde najdete i takové, ve kterých můžete každý den do města, na nákup nebo na výlet s dětmi. Bavlněné, lehounké, delší i kratší, každý si něco vybere.

ženy na pláži

Hezké jsou s kytičkami či různými doplňky a nesmíme zapomínat ani na ty, které můžeme nosit na doma například jako teplákové a tak moc pohodlné, že se v nich budeme celé dny jenom doma válet, když nás přepadne naše období válení se.

A v neposlední řadě jsou zde i takové druhy, které můžete nosit na podzim a dokonce i v zimě s punčoškami. Sladíte s hezkým a elegantním šátkem a máte jeden outfit i na zimu. Na podzim se hodí pořídit si teplejší verzi. Existují totiž hřejivé materiály a ty naše tělo krásně obejmou a budou hezky zahřívat, když bude po ránu v podzimních měsících chladno. Samozřejmě v této úžasné a nepřekonatelné barvičce!